Saturday 14 March 2009

Amesoeurs - Amesoeurs


Astazi am intrat in posesia primului material discografic full-length apartinand trupei Amesoeurs datat 2009. Dupa un EP excelent "Ruines Humaines" scos in 2006, pe care gaseam doar trei piese, a sosit in sfarsit ziua in care sa iasa la lumina full-length-ul mult asteptat. Am apucat sa-l ascult doar o data, dar sincer m-a uimit total. Contine 11 piese incredibil de bine realizate, cu mult peste nivelul compozitional al EP-ului mai sus amintit cu care ma obisnuisem.


Amesoeurs ca origine, provine din Franta, iar liderul trupei nu este altul decat Neige, personaj destul de cunoscut si apreciat, pentru proiectele sale care l-au propulsat inainte din care amintim: Alcest, Mortifera, Peste Noire, si din 2007 si in Forgotten Woods care sunt la baza Norvegieni.
Stilul de baza Amesoeurs ar fi Black Metal dar, totusi contine elemente foarte atipice si neconventionale pentru genul respectiv, fiind catalogati si sub denumirea post-punk / shoegaze.


Recomand tuturor iubitorilor de muzica buna acest album. Merita savurat minut cu minut. Un material veritabil, foarte bine facut si gandit care s-a dovedit a fi cu mult peste asteptarile mele. Inca o data, Neige, altaturi de colegii sai a demonstrat cine este cu adevarat. Pentru cei ce nu au audiat pana la aceasta ora Amesoeurs, pot lua cunostinta cu aceasta formatie cu un click aici pe pagina lor de My Space. Enjoy!

4 comments:

Tudor Năpasta said...

*Neige (zapada)

Tudor Năpasta said...

A... si foarte fain albumul. Genial!

Fenrir said...

Stiam evident ca inseamna zapada, doar ca la lb. franceza nu m-am priceput niciodata. :)) O sa modific maine. Thanks anyway for spelling. I suck. \m/ :))

Fenrir said...

Da e fain. Astep cu interes si urmatorul Alcest...